LED(4.8W) NLS-3528W60-4.8-IP65-12V-Pro R5
ID # 71434

49 lei
Adaugă în coş
este în stoc
Garanție: 2 ani
  • Producător Navigator

LED-uri de lumină Strip (NLS-PRO) - o sursă de lumină versatil, care vă permite să creați soluții de iluminat profesionale pentru interior si exterior.Banda poate fi atașat cu ușurință la diverse suprafețe, precum și datorită flexibilității și lipsa de căldură în timpul funcționării este posibilă decora o varietate de modele și obiecte, în timp ce banda LED poate fi tăiată în secțiuni cu lungimea necesară.


Cerere


Iluminat interior

Evidențierea nișe de tavane false

Lumini Zakarniznaya

Iluminat de suprafață

Evidențierea contururi de pași, arcade, glafuri, piese

Iluminat mobilier

Iluminat acvariu

Iluminat de publicitate

Evidențierea cu litere de publicitate și simboluri

Cutii de producție de lumină

Iluminat arhitectural

Design iluminatie fatade

Dressing fereastră

Decor de Crăciun

Tuning auto

 


Caracteristici de funcționare


Benzi cu LED-uri pot fi tăiate la intervalul minim este un multiplu de 25, 50, 100 sau 150 mm (de dependența modelului). Tăiat panglica pe linii acoperite speciale.

La conectarea polaritate trebuie respectate, care este listat pe panglica, și sursa de alimentare.

Când vă conectați la un canal de alimentare cu energie mai mare de 5 m benzi cu LED-uri, se recomandă următoarea la fiecare 5 m conectate în paralel.

Dacă doriți să creați de instalare lumina complex este recomandat să folosiți conectori flexibil Navigator, pentru că Este inacceptabil pentru a expune pauzele bandă și deformări mecanice.

Pentru dimming (schimbari de luminozitate) și crearea de scene dinamice pe care doriți să utilizați controlere Navigator.

Dacă este necesar, utilizați bandă pe strada svetodidnoy nevoie pentru a utiliza o bandă cu un grad de protecție împotriva prafului și umezelii IP65.

Selectarea sursei de alimentare se realizează prin înmulțirea consumului de energie de o bandă de metri de numărul de metri second hand. Recomandat a folosit o sursă de alimentare cu o rezerva de putere.